JAA

Julkaisimme viikko sitten suuhoitoa, eli bloukkaria käsittelevän artikkelin, jossa kerrottiin pikavinkit miehille omatoimiseen huulihölkkään.

Artikkelia on luettu tätä kirjoittaessa yli 70 000 kertaa ja saimme sen myötä tiedusteluja myös naisten omatoimisesta suuhoidosta. Tässäpä siis pintaraapaisu aiheeseen.

Voiko nainen nuoleskella omaa klittaansa? Netti on pullollaan kuvia, joissa tämä näyttäisi olevan mahdollista. Valitettavasti kaikki kuvat ovat enemmän tai vähemmän kuvamanipulaatioita. Joillain ihmisillä on kuitenkin tavallista elastisemmat lihakset ja nivelet, joten aivan mahdotonta se ei ole – ainakaan teoriassa.

Esimerkiksi poikkeuksellisiin suorituksiin kykenevät akrobaatit saattavat päästä hyvinkin lähelle asentoa, jossa naisen autofellatio olisi mahdollista.

Kokeile ja ylläty!

Mikäli koet olevasti epänormaalin notkea, voit kokeilla seuraavia asentoja. Huomaa, että asennot (mikäli niihin edes kykenet) ovat todella rasittavia niskalle, joten niitä harjoitettaessa on oltava äärimmäisen rauhallinen ja kuunneltava omaa kehoa.