JAA

Moni mies kaipailee hyvää suuhoitoa naisilta, mutta homman voi hoitaa myös itse.

Oman käden huulihölkkä ei kuitenkaan onnistu aivan tuosta vain. Homma vaati harjoittelua ja venyttelyä jopa kuukausien ajan. Se kuitenkin onnistuu, jos on kärsivällinen.

Venyttele

Jotta voi taipua riittävästi, on ensin oltava riittävän notkea. Notkeutta tulee harjoitella päivittäin. Ensin kannattaa opetella kurottamaan jalat suorina omiin varpaisiin. Tätä kannattaa harjoitella 15 minuuttia päivittäin.

Myös niskaa ja selkärankaa on venytettävä. Venyttely kannattaa tehdä ennemmin iltapäivisin kuin aamuisin, jolloin on muutenkin kankea.

Juo vettä runsaasti, sillä se pitää lihakset elastisina.

Asento

Helpoin asento on selälläänmaku. Asettaudu selällesi ja nosta jalat ylitsesi. Tue jalat seimerkiksi seinää vasten. “Kävele” jaloilla pikkuhiljaa kohti päätäsi, mutta lopeta heti, mikäli niskassa tuntuu jomotusta.

Ennen kuin omalla suulla voi yltää omaan meisseliinsä, on venyteltävä ja harjoiteltava pitkään. Voit toistaa asentoharjoittelun päivittäin ja muutaman viikon päästä saatat jo olla riitäävän notkea.

Muista, että venyttelyä ei sovi harjoitella liian pitkään. Harjoittelu vaatii pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä. Selkäranka joutuu harjoittelussa kovalle rasitukselle, joten jokaisen treenikerran on syytä olla rauhallinen ja varovainen.