JAA

Maailman johtava internet-televisiopalvelu Netflix on tästä päivästä lähtien saatavilla yli 190 maassa.

Netflix julkaisi palvelunsa maailmanlaajuisesti, ja sitä voi nyt katsella yli 130 uudessa Netflix-maassa. Netflixin perustaja ja toimitusjohtaja Reed Hastings julkisti uutisen puheenvuorossaan Las Vegasin CES 2016 -messuilla tänään.

– Todistatte tänään uuden, maailmanlaajuisen internet-televisiopalvelun syntyä.Lanseerauksen myötä kuluttajat ympäri maailman – aina Singaporesta Pietariin ja San Franciscosta Sao Pauloon – voivat nauttia elokuvista ja sarjoista samanaikaisesti. Internetin avulla annamme kuluttajille vallan katsella milloin vain, missä vain ja millä laitteella tahansa, Reed Hastings totesi.

Netflix lanseerasi nettitelevisiopalvelunsa vuonna 2007. Toiminta-alue on kasvanut tasaisesti ja käsitti ennen tätä päivää 60 maata ympäri maailman. Palvelu on toiminut aikaisemmin 17 kielellä, useimmissa maissa englanniksi. Nyt kielivalikoimaan on lisätty myös arabia, korea ja kiina.

Netflix ei ole saatavilla Kiinassa, jossa toimiminen on vielä suunnitteluvaiheessa. Lisäksi Netflix ei tule toistaiseksi näkymään Krimillä, Pohjois-Koreassa tai Syyriassa Yhdysvaltojen hallituksen asettamien talouspakotteiden takia.