JAA

Viasat tarjoaa urheilun superviikonloppuna katsojille kaksi NHL:n primetime-ottelua studioineen. Viasat Urheilu -kanava avataan kaikille, joten suorat ottelut ja studiolähetykset ovat on viikonlopun ajan vapaasti katsottavissa kaikille.  

Lauantaina yhteen iskevät NHL:n legendaarisin seura Montreal Canadiens ja liigan ykkösjoukkue Washington Capitals. Studiossa Iiro Harjulan vieraina ovat Canadiensin takia yöt valvova Ismo Lehkonen ja 479 NHL-ottelun kokemuksen omaava Ossi VäänänenStudio starttaa 19:40 ja kiekko tippuu jäähän klo 20:05.

Sunnuntaina maailman vauhdikkainta kiekkoa tarjoavat uudella ilmeellä pelaava New York Rangers ja nuoruuden intoa pursuava Calgary Flames. Studiossa keskustelua värittävät Iiro Harjulan vierellä urallaan sekä Calgaryä että Rangersiä edustanut Ville Nieminen sekä Ismo Lehkonen. Studio alkaa klo 20:30 ja peli starttaa 21:05.

Molemmat ottelut selostaa verbaaliakrobaatti Antti Mäkinen.

–Kauden viimeinen kolmannes on täynnä jännitteitä. Pudotuspelipaikoista käydään äärimmäisen kova kamppailu ja jokaisella pelillä on merkityksensä. Kotikatsomot pääsevät nauttimaan maailman parasta jääkiekosta, parhaaseen katseluaikaan ja parhaassa seurassa, lupailee Mäkinen.

Viikonlopun NHL-studiot ja live-pelit ovat poikkeuksellisesti nähtävillä Viasat Urheilu -kanavalla, joka avataan ilmaiseksi kaikille pe klo 18 – ma klo 8 väliselle ajalle. Kanava on katsottavissa sekä antenni, kaapeli kuin IPTV -verkoissa. Lisätietoja www.viasat.fi/superviikonloppu.

Superviikonlopun NHL-ottelut

Perjantai 3.2.

02:35 NHL: Florida – Anaheim

Lauantai 4.2.

19:40 NHL-studio
20:05Montreal – Washington (selostus Antti Mäkinen)
02:05 Tampa Bay – Anaheim
05:05 Vancouver – Minnesota

Sunnuntai 5.2.

20:30 NHL-studio
21:05 New York Rangers – Calgary (selostus Antti Mäkinen)