JAA

Maaliskuussa Nelosella alkava toinen Temptation Island -kausi pistää uudet parit ja sinkut kokeilemaan lihan himon hillitsemiskykyjään ja viettelystaitojaan.

Toinen kausi menee tuotantoyhtiön mukaan “toiselle tasolle”, sillä käytössä on ollut aivan uutta ja “tehokkaampaa” tuotantokalustoa. Toisella kaudella kuvamateriaalia on paljon enemmän, kuin ensimmäisellä kaudella, joten lopputuloskin on herkullisempaa.

– Saatiin talteen aikamoista materiaalia. Tulossa on todella paljon värikkäämpi kausi kuin edellinen, ohjelman isäntä Sami Kuronen kertoo.

Kurosen mukaan kilpailijat eivät tienneet, että tällä kertaa tuotannolla on aiempaa paremmat laitteet käytössään ja kuvausta tapahtuisi nyt huomattavasti enemmän.

Kuronen lupailee myös kakkoskauden parien olevan ensimmäistä kautta kiinnostavampia.

– Edellisen kauden kaltaista näyttävää Rita ja Aki -paria ei uudella kaudella nähdä, mutta näiden parien tarinat ovat jopa vieläkin kiinnostavampia.

Ensimmäisellä kaudella kilpailijat puhuivat parittelusta “ketun käymisellä kolossa”. Kuronen ei saa paljastaa käykö kettu kolossa toisella kaudella.

– Muotoillaan asia vaikka näin: monilla sektoreilla mentiin paljon pidemmälle kuin ensimmäisellä tuotantokaudella. Siitä voi jokainen vetää johtopäätöksensä, Kuronen naureskelee The Voicen haastattelussa.