JAA
Kuva: Nelonen

22. maaliskuuta on aika pulahtaa jälleen Temptation Islandin kuuman kosteaan syleilyyn. Neljä tavallista suomalaista pariskuntaa laittaa parisuhteensa todelliseen painetestiin, kun heidät erotetaan toisistaan ja kuvioon astuu toinen toistaan kuumempia viettelijäsinkkuja.

Nelosen Temptation Island Suomi -ohjelman kolmannen kauden pariskunnat julkistettiin tänään tiistaina Sanomatalon Mediatorilla.

Kaikkia pariskuntia yhdistää vankka usko omaan parisuhteeseen. Mukana ovat muun muassa espoolaiset Vilma ja Juuso, joilla on ehkäpä Temptis-historian tiukimmat säännöt saarelle – edes poskipusut eivät ole sallittuja.

– Meillä on tiukat rajat. Jos mä nään jotain seksuaalisia leikkejä, niin se on moi moi, Vilma sanoo jo ensimmäisessä jaksossa.

Temptation Island Suomi -juontaja, Radio Suomipopin suosittu samettiääni Sami Kuronen juonsi myös parien julkistustilaisuuden. Kuronen lupaa sarjan kolmannen kauden menevän syvemmälle pariskuntien ihon alle kuin koskaan aiemmin. Aidot tunteet tulevat olemaan todella pinnassa.

– Actioniakin on, mutta tällä kolmannella kaudella on mukana erityisen paljon niitä aitoja tunteita, ja ne tunteet kasvaa koko ajan. Hajoamisia tulee, ja aika pahojakin. Siellä kävi muun muassa yksi sellainen kohta, missä mullakin kävi mielessä, että ollaanko nyt jo liian isojen ja vakavien asioiden kanssa tekemisissä.

Tässä ovat uudet parit:

Pauliina Ikonen, 22, ja Joonas Ikonen, 24, Vantaa

Kaksi vuotta seurustelleet Pauliina, 22, ja Joonas, 24, tapasivat Tinderissä, aloittivat seurustelut pari päivää ensitreffien jälkeen ja jo muutaman kuukauden jälkeen muuttivat yhteen. Sairaanhoitajaksi opiskelevan Pauliinan ja myyjänä työskentelevän Joonaksen suhteessa parasta heidän mielestään on se, että molemmat saavat tehdä juuri niitä asioita, mitä haluavat, eikä kaikesta tarvitse olla toiselle raportoimassa. Myös tällä periaatteella he lähtevät mukaan Temptation Islandille – hauskaa saa ja pitää pitää!
Tulevaisuuden haaveena parilla on kihlat ja oma asunto. Luonteeltaan he molemmat ovat avoimia ja tutustuvat helposti uusiin ihmisiin. Luottamus parin välillä on tähän saakka ollut horjumaton, vaikka molemmat ovat saaneet koheltaa tahoillaan – mitä se sitten tarkoittaakaan! Temptation Islandille he lähtevätkin hakemaan viimeistä vahvistusta sille, että suhde on oikeasti niin vahva kuin he kuvittelevat!

Emmi Kauppinen, 21, ja Jesse Niemi, 21, Kangasala

Emmin ja Jessen suhde on suhteellisen tuore, mutta vakava. Nuoripari tapasi toisensa keväällä 2016 molempien työskennellessä samassa kaupassa, ja suhde syvenikin nopeasti niin, että pari muutti melkein heti yhteen. Syksyllä Jesse pääsi kuitenkin opiskelemaan ammattikorkeakouluun liiketaloutta ja opiskeluiden mukanaan tuomat riennot vetivät Emmiä ja Jesseä hieman etäämmälle toisistaan. Jessen päätyminen yöksi väärän naisen kainaloon onkin syy sille, miksi pariskunta on lähtenyt Temptation Islandille – nähdäkseen, voiko toiseen oikeasti luottaa? Usko parisuhteeseen on luja, ja haaveissa heillä on tulevaisuudessa matkustelu ja oma asunto.

Sonja Issakainen, 22, ja Jonne Sahanen, 31, Lahti

Sonja ja Jonne ovat seurustelleet Sonjan nuoresta iästä huolimatta jo neljä vuotta, joista kihloissa he ovat olleet kolme. Suhteen tilan he sanovat olevan vakaa, mutta kaikenlaista sählinkiä on pitkän suhteen varrelle mahtunut. Temptation Islandille lähdettäessä he eivät ole sopineet mitään erityisiä rajoja sille, mitä saa tai ei saa tehdä.
Yrittäjyyttä itsenäisesti opiskeleva Jonne on jo ehtinyt elää railakasta sinkkuelämää ennen Sonjaa ja olisikin nyt valmis asettumaan aloilleen ja jopa perustamaan perheen. Sonja taas on oman kauneudenhoitoalan yrityksensä ja elämänsä kanssa kuitenkin vielä niin eri pisteessä, että pariskunta ei ole ihan varma siitä kenen unelmia lähteä tavoittelemaan. Nyt onkin aika selvittää, mitä kumpainenkin haluaa, ovatko he toisilleen ne ainoat oikeat ja voiko toiseen luottaa – humalassakin.

Vilma Karjalainen, 22, ja Juuso Lehmusvyöry, 27, Espoo

Vilma ja Juuso ovat seurustelleet noin puolitoista vuotta, asuvat yhdessä ja ovat erittäin rakastuneita toisiinsa. Pari tapasi Tinderissä ja ensitreffit sovittiin kuntosalille. Talonrakentajana työskentelevän Juuson intohimona on niin henkinen kuin fyysinenkin hyvinvointi, ja lähihoitajana työskentelevä Vilma koittaa pysyä ahkerasti kuntoilevan Juuson perässä.
Pariskunnan rajat pettämiseen ovat varmasti Temptation Island -historian tiukimmat – edes poskipusuja ei sallita. Vilman humalakäyttäytyminen saa Juuson usein mustasukkaiseksi, sillä Vilma on ollut edellisissä suhteissaan uskoton. Vaikka Juuso ei olekaan antanut aihetta epäilykseen, haluaa Vilma silti nähdä, kuinka Juuso käyttäytyy naissinkkujen ympäröimänä. “Meillä on tiukat rajat. Jos mä nään jotain seksuaalisia leikkejä, niin se on moi moi“, Vilma sanoo ensimmäisessä jaksossa.