JAA
Kuva: Agneta Renebo

Tjäreborgin suorat lennot Turusta Gran Canarialle ja Teneriffalle alkavat taas lokakuussa.

Gran Canarialle lennetään maanantaisin 10. lokakuuta lähtien ja Teneriffalle tiistaisin 11. lokakuuta lähtien. Lennot lennetään Thomas Cook Airlinesin uusilla Airbus A321-koneilla.

Lennot alkavat syyslomaviikolla ja ne jatkuvat huhtikuun puoliväliin saakka. Lennot lennetään Tjäreborgin tilauslentoyhtiön Thomas Cook Airlinesin uusilla A321-koneilla, lentoajan ollessa noin 6 tuntia 15 minuuttia.

Tjäreborg on lentänyt suoraan Turusta Kanariansaarille vuodesta 2003 lähtien. Lennot kotikentältä Kanarialle on otettu Turussa hyvin vastaan. Matkat myydään hyvissä ajoin etukäteen ja varsinkin syyslomamatkat, joulun ja uuden vuoden matkat sekä hiihtolomamatkat varataan aikaisin.

– Lokakuun syyslomien aikaan ajoittuvista matkoista on myyty lähes puolet, joka on hieman enemmän kuin vastaavana aikana viime vuonna, sanoo Tjäreborgin tiedotuspäällikkö Arja Pucilowski.

Suosituimmat lomakohteet Gran Canarialla ovat Playa del Ingles ja Puerto Rico, lapsiperheiden valitessa usein myös Arguineguinin tai Playa del Curan alueen. Teneriffalla ykköskohteet ovat Playa de las Americas, Los Cristianos sekä saaren pohjoisosassa sijaitseva Puerto de la Cruz.