JAA

HTC:n uusi HTC Desire 10 Lifestyle -älypuhelin nostaa rimaa kaikille älypuhelimille, kun etsitään laitetta jossa yhdistyvät erinomaiset kamerat, Hi-Res-äänentoisto ja HTC 10 -lippulaivapuhelimen inspiroima kaunis design.

– Desire-puhelimet on voitu aina tunnistaa niiden nuorekkaasta, kauniista designista ja huippuluokan suorituskyvyn ja käytännöllisyyden tasapainosta. HTC Desire 10 Lifestyle on mallistolle valtava loikka eteenpäin, kehuskelee HTC:n pohjoismaisen liiketoiminnan vetäjä Lars Toft.

Uusi puhelin on luotu palautteiden pohjalta.

– Olemme saaneet paljon innoitusta asioista, jotka tekivät HTC 10:stä niin suositun arvostelijoiden ja asiakkaiden keskuudessa. Niiden pohjalta syntyi Desire-puhelin, jonka kamera ja äänenlaatu ylittävät kaikki ennakko-odotukset, joita sinulla voi olla tämän hintaluokan älypuhelimista, Toft hehkuttaa.

Puhelimessa on muun muassa 24-bittinen Hi-Res-äänentoisto, laadukas vahvistin sekä tuki HTC Boom Sound- ja Dolby Audio –tekniikoille.

Kameran HDR-toiminto puolestaan yhdistää useiden otosten parhaat valotukset yhdeksi valokuvaksi.

HTC Desire 10 Lifestyle on jo saatavilla mustana versiona, joka on varustettu 3 Gt muistilla ja 32 Gt tallennustilalla. Puhelimen hintalapussa komeilee 349 euron suositushinta.