JAA
Nenäpäivän show oli jälleen suuri menestys ja Nenäkatsomot ympäri Suomen osallistuivat innolla keräykseen. Illan aikana kerättiin huikeat 2 337 289 euroa maailman lapsille.

Puoli seitsemän ja Mikko Kekäläinen tekivät illan aikana ennätyksellisen yli 240 000 euron keräystuloksen. Lisäksi YleX Aamun Ville “Viki” Eerikkilä ja Juuso “Köpi” Kallio keräsivät 40-tunnin Naurumaraton-lähetyksellä uskomattoman 108 000 euron lahjoituspotin. 

– Olemme todella iloisia, että niin moni suomalainen haluaa auttaa maailman lapsia. Pienelläkin yksittäisellä lahjoituksella on suuri merkitys ja haluamme kiittää jokaista lahjoittajaa, kommentoi Nenäpäivän toiminnanjohtaja Riina Lipponen

Tämän vuoden Nenäpäivässä kerätyillä varoilla saadaan maailmalla ihmeitä aikaan – sen takaavat yhdeksän ammattitaitoista ja luotettavaa järjestöä, jotka vievät Nenäpäivän avun perille sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Nenäpäivän keräysvaroilla tuetaan muun muassa lasten koulunkäyntiä ja edistetään ihmisten terveyttä.

Nenäpäivä-keräys jatkuu vuoden loppuun saakka ja esimerkiksi viime vuonna keräystulos nousi vielä reilulla 200 000 eurolla, kun vapaaehtoiset, koulut ja harrastusporukat tilittivät tempauksissa kerätyt varat Nenäpäivälle.