JAA

Miehille parittelu päättyy yleensä varmaan kliimaksiin, mutta naisille homma vaatii monesti erityisempää panostusta.

Intialaiset ja arabit kuitenkin ratkaisivat hyvän olon tekniikat jo 3000 vuotta sitten, kabazza– tai pompoir-tyylillä. Suomeksi tämä tarkoittaa lantionpohjalihaksilla toteutettua “lypsyä”.

Kyseisessä tekniikassa nainen käyttää emättimen lihaksia stimuloidakseen hänen sisällään olevaa siitintä. Paras asento tähän on sellainen, jossa nainen “ratsastaa” miehen päällä. Tässä asennossa miehen ei kuulu tehdä mitään. Hän vain makaa paikoillaan, kun nainen tekee kaiken työn sisälihaksillaan. Kaikenlainen hytkyminen ja kääntyily jää kokonaan pois.

Mikään yksinkertainen temppu tämä ei ole, sillä sen täydelliseen hallintaan nainen joutuu käyttämään aikaa ja lantionpohjalihastreeniä jopa viiden kuukauden ajan. Treeni kuitenkin palkitaan sekä naiselle, että mihelle, uskomattoman voimakkaana hyvänolontunteena.

– Lihaksia supistelemalla, puristelemalla, vetämällä ja työntämällä naiset oppivat käyttämään niitä. Silloin he oppivat käyttämään sisälihaksiaan ja hiomaan taitojaan siten, että he voivat työntää, imeä ja puristella sisällään olevaa siitintä, paljastaa Denise Costa, joka on kirjoittanut tekniikasta kokonaisen kirjan.

Pompoi-tekniikkaa käyttivät aikoinaan tiettävästi myös Japanin keishat.