JAA

R-kioskin omistava Reitan Convenience on kehittänyt Pohjoismaissa uuden sairaalakioski-konseptin. Suomen ensimmäinen sairaalaan perustettu R-kioski avattiin vuosi sitten Oulun yliopistolliseen sairaalaan ja tänään avautuu toinen kioski Espoon uuteen sairaalaan.

R-kioski avasi tänään Espoon uuteen sairaalaan sairaalakioskin, joka palvelee potilaita ja heidän omaisiaan, henkilökuntaa ja vierailijoita. Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaamiskeskus ja kotona asumisen tukipalvelu.

– Emoyhtiömme Reitan Convenience operoi useita kymmeniä sairaalakioskeja muissa Pohjoismaissa. Otamme tarkkaan huomioon sairaalaympäristön erikoisvaatimukset ja asiakasryhmien toiveet konseptin suunnittelussa ja ymmärrämme sairaalaympäristössä korostuneen yksilön huomioonottamisen, R-kioskin toimitusjohtaja Teemu Rissanen sanoo.

Espoon sairaalan kioskissa on muun muassa salaattibaari, smoothieita, täytettyjä leipiä ja tuoreita paistotuotteita sekä tietysti kahvia.

– Oulun yliopistollisessa sairaalassa sijaitsevan kioskin suosio on ylittänyt kaikki odotuksemme.  Henkilökunta on ollut tyytyväinen, kun esimerkiksi välipalatuotteita saa ostaa omasta talosta läheltä, Rissanen jatkaa.

Espoon sairaalan R-kioskissa on mahdollisuus myös nostaa rahaa, maksaa laskuja, ostaa matkalippuja tai vaikkapa noutaa passi.