JAA

Katsojien sydämiin sukeltanut ja kriitikoiden ylistämä sarja Pako (Prison Break) palaa odotusten täyttämänä televisioon uudella viidennellä kaudella. Tutut näyttelijät Wentworth Miller ja Dominic Purcell palaavat rooleihinsa veljeksinä, jotka pakenivat ensimmäisellä kaudella korkean turvatason vankilasta.

Neljäs kausi päättyi vuonna 2009 Michaelin (Wentworth Miller) oletettuun kuolemaan. Viidennen kauden alussa Lincoln (Dominic Purcell), Sara (Sarah Wayne Callies), Sucre (Amaury Nolasco), T-Bag (Robert Knepper) ja C-Note (Rockmond Dunbar) saavat yllättäen vihjeen siitä, että Michael saattaisi sittenkin olla elossa. Ryhmä ei aio jättää vihjettä tarkistamatta, ja lähtee etsimään Michaelia. Yhdessä tämä pahamaineinen ryhmä alkaa toteuttamaan haastavinta vankilapakoa koskaan. Pako vankilasta on tosin vasta alkua.

Pako starttaa Yhdysvalloissa tiistaina 4. huhtikuuta ja uuden kauden avausjakso nähdään Ruudussa vain muutama päivä myöhemmin. Sarjaa seurataan Ruudussa jakso kerrallaan jenkkitahtiin. Sarja on osa maksullista Ruutu-palvelua.

Kausi nähdään myös tv:n puolella, Liv-kanavalla myöhemmin tänä vuonna.