JAA

Opiskelijat saavat Siwoista ja Valintataloista opiskelijakortilla 5 prosentin alennuksen elintarvikkeista ja 15 prosentin alennuksen käyttötavaroista. Alennus toteutetaan yhteistyössä Frankin kanssa, jonka etujen piiriin kuuluu valtaosa Suomen opiskelijoista.

Lähikaupat ovat vahvasti mukana opiskelijoiden arjessa: tenttieväät, iltapala tai aamiaistarvikkeet on luontevaa kipaista nopeasti lähikaupasta.

– Opiskelijat tarvitsevat lähellä olevia, kävellen ja pyöräillen helposti saavutettavia kauppapalveluita. Siwoille ja Valintataloille opiskelijat taas ovat tärkeä asiakasryhmä, sanoo seniorimarkkinointipäällikkö Satu Puumala Suomen Lähikaupasta.

– Opiskelija-alennus on meidän tapamme kertoa opiskelijoille, että haluamme olla mukana heidän arjessaan. Alennuksen myötä opiskelijoiden ruokalasku halpenee Siwoissa ja Valintataloissa 5 %, joten uskon, että asialla on ihan konkreettistakin merkitystä opiskelijoiden taloudessa.

– Alennukset ruokakauppoihin on yksi toivotuimmista eduistamme, joten olemme todella iloisia voidessamme vastata opiskelijoiden tarpeisiin yhteistyössä Suomen Lähikaupan kanssa. Opiskelija elää itsenäistyvän nuoren aikuisen elämää, jolloin ollaan kaikkien hankintojen edessä, mutta budjetti on tiukka. Siksi välitön alennus esimerkiksi ruoasta on merkittävä asia, Frankin toimitusjohtaja Tiia Lehtola sanoo.

Lähikaupan opiskelija-alennuksen saa 6.1.2016 alkaen näyttämällä kassalla opiskelijakortin, jossa on voimassaoleva lukuvuositarra. Tämän ja muut Frankin 660 opiskelija-alennusta saa liittymällä omaan opiskelijajärjestöön ja tilaamalla opiskelijakortin, olitpa sitten lukiolainen, amis- tai korkeakouluopiskelija.