JAA

Kaikki kauhuelokuvia katselleet tietävät taatusti, että seksi ja kauhu kulkevat käsi kädessä.

Sekin voidaan toki lyödä yli niin pahasti, ettei paljon seksi kiinnosta elokuvakokemuksen jälkeen hetkeen, ehkä jopa viikkoihin. Hyvin tehtynä se saattaa toimia kuitenkin myös päinvastoin.

Listasimme alle 10 elokuvaa, joissa seksi ja hirveys kohtaavat kaunistelemattomasti.

10. Shivers

Shivers-elokuvassa parasiitti tunkeutuu ihmispoloihin, jotka saavat uhrinsa paritteluvietit aivan uusiin svääreihin. Luvassa onkin raiskauksia, murhia ja hedonismia. Elokuva soveltuu erittäin hyvin lahjaksi vaikkapa opettajalle, joka antoi huonomman arvosanan kuin olisi oikeasti pitänyt.

9. Possession

Andrzej Zulawskin art house -sokkielokuva joutui aikoinaan britanniassa kiellettyjen elokuvien listalle sen tuoman ahdistuksen tuntemusten myötä. Nykyään elokuvaa pidetään elokuvateatterielokuvien outolintuna ja kulttileffana.

8. Teeth

Teeth on myös yksi sairaimmista ja omituisimmista ideoista, joita elokuvateattereissa (ei tosi Suomessa) ollaan nähty. Siinä nainen huomaa rutiinigynistarkistuksessa olevansakin pimppitappaja, sillä hänelle on ilmestynyt hampaat emättimeen. Alapurenta sai juuri uuden merkityksen.

7. Species

Alien-hahmon H.R. Giger luoja loi myös Species-limahirviön, joka pystyi muuntautumaan Natasha Henstridgen näköiseksi viettelijättäreksi, vuoden 1995 trillerissä. Elokuvassa katkeroitunut avaruussolu ottaa vallan ja alkaa välittömästi saavuttamaan raskaaksitulemista ja suvun jatkoa keinolla millä hyvänsä. Hän paritteleekin mieluusti jokaisen miehen kanssa ja sitten teurastaa uhrinsa orgasmin päätteeksi kuin mustaleski konsanaan.

6. Contracted

Nuori neitokainen raiskataan kotibileissä, joiden jälkiseuraamuksia eivät edes lääkärit pysty selvittämään. Samantha-niminen tyttö alkaa pikkuhiljaa lahoamaan fyysisesti, mutta myös henkinen tasapaino alkaa heikkenemään. Kammottava lopputulos saa jokaisen elokuvankatsojan vartioimaan omia drinkkejään seuraavissa juhlissa.

5. Nekromantic 1 ja 2

Jörg Buttgereitin sairastakin sairaampi Necromantic-elokuvaduo vie katsojat kuolleen rakkauden pariin, jossa romantiikka etsitään ruumiiden sukupuolielimistä. Jos ensimmäinen elokuva ei saa aikaiseksi pahaa oloa, on jatko-osan kliimaksi kääntävä vatsalaukun ylösalaisin.

4. Decoys

Avaruusolentojen suvunjatkoa harrastetaan Speciesin lisäksi myös Decoys-elokuvassa, jossa kaksi yliopistotytön näköistä alienia houkuttelee uhrinsa parituspuuhiin, mutta todellisen hekuman huipun suorittaakin urosolento, joka päättää lemmenleikit ikimuistoisesti.

3. Bad Biology

Nyt käydään jossain sellaisissa mielensyövereissä, joita löytyy ainoastaan ohjaajakäsikirjoittaja Frank Henenlotterin mielestä. Bad Biology nimittäin kertoo tarinan Jenniferistä, jolla on mieletön seksivietti, joka luonnollisesti saa parittelutoverin menettämään lopulta henkensä. Toisella puolella kaupunkia puolestaan asustaan Batz-niminen mies, jolla on jättimäinen mutanttisiitin, joka janoaa naisten vaginoita. Vaan mitä tapahtuukaan, kun kyyhkyläiset kohtaavat toisensa?
Jotain sellaista, mitä kukaan tuskin haluaa katsoa enää koskaan uudestaan.

2. Vampire Kiss

Kukapa olisi uskonut, että Nicholas Cage on tällä listalla, saati elokuvassa, jota tämä artikkeli käsittelee. Niin kuitenkin on, että Nicholas Cage on esittänyt määrätietoisen koviksen ohella myös vampyyria, jolla on… intohimoja.

1. Bunny the Killer Thing

Bunny the Killer Thing oli pakko nostaa listalle mukaan, sillä se on suomalaista tuotantoa. Bunny the Killer Thing on jopa niin tolkuton, että YouTube poisti sen trailerin kokonaan. Elokuvassa imispimppiä jahtaava mutanttijänis heiluu mutanttimeisselillään ja aiheuttaa kauhua talvisessa Lapissa. Elokuva sai juuri ensi-iltansa Cannesissa ja ostoa suunnittelevat eurooppalaisten levittäjien lisäksi myös amerikkalaiset. Bunny the Killer Thing saa Suomen ensi-iltansa loppuvuodesta 2015.

Listalle olisi toki voinut heittää vieläpä Nurse 3D:n ja vaikka Human Centipede -elokuvatkin, mutta johonkin se raja on vedettävä.

Oletko nähnyt oheisia elokuvia? Jos olet, kerro alle minkä ja oliko hyvä.