JAA

Xbox E3 -lehdistötilaisuudessa Los Angelesissa Microsoft paljasti useita uusia Xbox One -laitteita, uusia Xbox Live -ominaisuuksia ja kaikkien aikojen suurimman pelivalikoiman Xboxin historiassa.

Lisäksi Xbox kertoi, miten se jatkaa työtään tuodakseen Xbox Liven kaikille laitteille ja verkkoihin – PC:lle, konsoleille, virtuaalitodellisuuteen ja mobiiliin – luodakseen uniikkeja kokemuksia, joihin kaikki pelaajat ovat tervetulleita.

Uusi Xbox Play Anywhere -ohjelma antaa pelaajien ostaa pelin kerran ja pelata sitä molemmilla Windows 10:llä ja Xbox One -pelikonsolillaan jaetun etenemisen, pelitallennusten ja saavutusten kanssa. Jokainen Xbox E3 -lehdistötilaisuudessa näytetty Microsoft Studiosin peli tukee Xbox Play Anywherea, ja lisää pelejä on tulossa.

Julkistukset:

Esittelyssä uudet Xbox One -laitteet:

 • Xbox One S: Tuomme markkinoille uudella designilla varustetun valkoisen Xbox One -pelikonsolin, joka on pienin ja kompaktein Xbox-konsoli koskaan. Xbox One S on jopa 40 % edeltäjäänsä pienempi ja siinä on sisäänrakennettu virtalähde. Laitteella voi katsella Blu-ray-elokuvia sekä striimata 4K Ultra HD -videoita kumppanien kuten Netflixin palvelusta. High Dynamic Range (HDR) -tuen avulla pelien ja videoiden värit loistavat rikkaina ja valoisina.
 • ”Project Scorpio”: Tulossa loppuvuodesta 2017 kaikkien aikojen tehokkain pelikonsoli työnimeltään ”Project Scorpio”. Laitteessa on 6 teraflopin grafiikkaprosessori, joka tarjoaa pelaajille aidon 4K tarkkuuden ja VR -tuen.
 • Uusi Xbox Langaton ohjain: Päivitämme Xboxin langatonta ohjainta pelaajien toiveiden mukaisesti. Uusi ohjain saa paremman otepinnan ja valkoisen värin, joka on linjassa Xbox One S -mallin kanssa. Ohjaimessa on myös Bluetooth-tuki, joka mahdollistaa langattomuuden Windows 10 PC:lle ja tableteille.
 • Xbox Elite Limited Edition Gears of War 4 Langaton ohjain: Yhteistyössä Coalition pelistudion kanssa toteutettu tyylitelty Gears of War 4 peliohjain on pelaajien valinta.
 • Xbox Design Lab: Fanit voivat luoda haluamansa virallisen Xbox Langattoman ohjaimen yli 8 miljoonasta värivaihtoehdosta.

Pelaajien yhdistäminen Xbox Livessä:

 • Klubit Xbox Livessä: Uusi tapa pelaajille pitää yhteyttä toisiinsa ja luoda yhteisöjä ihmisten kanssa, joilla on samanlainen pelityyli, henkilökohtaiset kiinnostuksen kohteet ja arvot.
 • Looking for Group Xbox Livessä: LFG on helpoin tapa etsiä peliseuraa sopivista pelaajista, jotka ovat valmiina hyppäämään välittömästi mukaan peliin.
 • Arena Xbox Livessä: Uusi online-turnausalusta, joka on suunniteltu kaikille – aloittelijoista ammattilaisiin. Arena tuo kilpailullisen pelaamisen Xbox Onelle ja Windows 10:lle.
 • Alustojen välinen moninpeli: Pelaajat Xbox Onella ja Windows 10:llä voivat pelata nyt valikoitujen pelien moninpelejä yhdessä.
 • PC-pelit (Win32) Xbox Livessä: Tänä kesänä saapuvan Xbox-päivityksen myötä näet suosituimmat PC-pelit Xbox Livessä, ja uusia lisätään joka kuukausi.
 • Kielialueen riippumattomuus: Fanien palautetta on kuultu ja mahdollistamme kielen vapaan valinnan, jotta pelaajat voivat valita minkä tahansa tuetun kielen käytettäväksi Xbox Onella sijainnista riippumatta.