JAA

27. helmikuuta otellaan Lontoon O2 Areenalla suomalaiaisittain kaikkien aikojen merkittävin UFC-ilta, kun Suomen UFC-tähti Makwan “Mr Finland” Amirkhani kohtaa englantilaisen Mike Wilkinsonin.

Amirkhanin ottelu esitetään Viaplay-palvelussa veloituksetta kaikille suomalaisille.

– Kiinnostus UFC:tä kohtaan on räjähtänyt pilviin Makwan Amirkhanin menestyksen myötä ja tästä syystä haluamme tarjota suomalaisten odottaman Lontoon illan veloituksetta kaikille Viaplayn kautta, hehkuttaa Viaplayn toimitusjohtaja Jonas Karlen.

Amirkhania pidetään yleisesti yhtenä UFC-organisaation suurimmista lupauksista näyttävien debyyttiotteluidensa jälkeen.

– Asiat eivät voisi olla paremmin. Fokus on ollut olennaisessa. Minulla ei ole ollut loukkaantumisia. Joka osa-alueella on menty eteenpäin. Timantista on tehty kirkkaampi. Urheilu on juuri nyt kivaa, kommentoi Amirkhani valmistautumistaan Lontoon iltaan.

Vastaanasettuva Mike Wilkinson yllätti ruotsalaiset taannoin Tukholman UFC-illassa tyrmäämällä länsinaapurin tähtiottelija Nicklas Bäckströmin, mutta Wilkinson ei otellut lainkaan vuoden 2015 aikana.

– Kaikki, jotka siellä (UFC) ottelevat ansaitsevat kunnioitusta. Mike on varmasti nuori ja nälkäinen kaveri. Lyö ihan hyvin, ja sanoo itseään painijaksi. Täytyy kunnioittaa hänen vahvuuksiaan, mutta samalla pitää olla röyhkeä, Amirkhani jatkaa.

Viaplay aloitti UFC-lähetykset vuodenvaihteessa ja toistaiseksi UFC-iltoja voi katsoa veloituksetta luomalla tunnukset palveluun.

– UFC on erityisen tärkeä hankinta Viaplaylle. Keskitymme tarjoamaan asiakkaillemme kansainvälisesti mielenkiintoisimmat ja tärkeimmät urheilutapahtumat. Lontoon ilta todenteolla käynnistää UFC-panostuksemme Suomessa, jossa laji täydentää UEFA Champions Leaguen, eurojalkapallon, NHL:n, KHL:n, huippugolfin sekä syksyllä alkavien Valioliigan lähetysten tarjontaa erinomaisesti, Jonas Karlen summaa.

Lontoon UFC-illan pääotteluna nähdään todellisen UFC-legendan, brasilialaisen Anderson Silvan kohtaaminen brittiottelija Michael Bispingin kanssa. Lontoon illan suomalaisottelut sekä illan pääkortti esitetään veloituksetta kaikille Viaplay-tilin luoneille lauantai-iltana 27.2. noin klo 20.00 alkaen.

Viaplay-tilin voi käydä luomassa täällä.