JAA

BLC Turva Oy on ostanut KONE Hissit Oy:n lukitusliiketoiminnan. Kaupan myötä koko lukitusliiketoiminnan henkilökunta on siirtynyt BLC Turva Oy:lle.

BLC Turva Oy on yksi Suomen nopeimmin kasvavista turvallisuusalan yrityksistä.

– Toteutettavalla liiketoimintakaupalla vahvistamme asemaamme markkinoilla entisestään. KONE Hissit Oy:n lukitusliiketoiminnan osto tukee strategiaamme ja liiketoimintakauppa vahvistaa asemiamme lukitus- ja turvamarkkinoilla. Vahvistamme toimintaamme erityisesti pääkaupunkiseudulla ja laajennamme samalla merkittävästi asiakaskuntaamme, BLC Turva Oy:n toimitusjohtaja Jukka Nevalainen kertoo.

KONEen päätös luopua lukitusliiketoiminnasta oli looginen erityisesti sen paikallisuuden vuoksi, sillä KONEella on ollut lukitusliiketoimintaa ainoastaan Suomessa.

– Kyseessä oli strateginen päätös keskittyä KONEen ydinliiketoimintaan. Lukitusliiketoiminnalle löytyi turva- ja lukitusliiketoimintaan panostava ostaja, jonka kanssa liiketoimintakauppa oli luontevaa toteuttaa. Uskomme lisäksi, että tämä oli erinomainen ratkaisu myös BLC Turva Oy:lle siirtyvälle, osaavalle henkilöstölle, KONE Hissit Oy:n toimitusjohtaja Heikki Haasmaa lisää.