JAA
Leikkelemakkaroiden klassikko, Lauantaimakkara saa rinnalleen koirille valmistetun Hauvantai-makkaran, joka sopii koiran päivittäiseksi ravinnoksi.

Monelle koiran omistajalle tuttu Hau-Hau Champion tuo myyntiin Hauvantai-koiranmakkaran, jonka nimi muistuttaa tuttuakin tutumpaa Lauantaimakkaraa. Ihmisten ja ihmisten parhaiden kavereiden makkaroissa on kuitenkin eroja.

– Hauvantai-makkara on täysravintoa, jota aikuinen koira voi syödä päivittäin, kertoo Hau-Hau Champion -tuotteita valmistavan Prima Pet Premiumin Brand Specialist Tuuli Kaarela.

Koiranmakkara ei sinänsä ole uusi keksintö – karvakuonoille sopivia makkaroita on valmistettu Suomessa jo 1960-luvulta lähtien. Lihasta ja riisistä valmistettu Hauvantai-makkara on varsin monikäyttöistä ravintoa koirille.

– Sen lisäksi, että Hauvantai-makkaraa voi käyttää koiran pääasiallisena ruokana sellaisenaan tai yhdessä kuivaruoan kanssa, sen voi myös leikata kuutioiksi ja pakastaa ja käyttää namipaloina koiran palkitsemiseen. Lisäksi makkarasta on mahdollista tehdä hakkelusta, jolla voi täyttää koiran aktivointilelun, Kaarela hehkuttaa.

Koirien Hauvantai-makkarassa lihapitoisuus on varsin korkea – se sisältää 95 % lihaa ja eläinperäisiä tuotteita.

Hauvantai-makkara tulee myyntiin torstaina 16. toukokuuta.