JAA

Nelosella 5. helmikuuta alkanut suora viihdeshow Kaikki vastaan 1 on ollut menestys ja samalla sunnuntai-iltojen suosituin viihdeohjelma 10–44-vuotiaiden kohderyhmässä. Ohjelman mobiiliapplikaatio takoo huikeita latauslukuja, ja sovelluksen myötä Suomeen tullut uudenlainen osallistumistapa on otettu katsojien keskuudessa vastaan huikealla innolla.

Kaikki vastaan 1 -ohjelma on jo neljänä sunnuntaina onnistunut olemaan sunnuntai-iltojen suosituin tv-ohjelma Nelosen tärkeimmässä 10–44-vuotiaiden kohderyhmässä. Ohjelma on onnistunut pitämään paikkansa nuoremman kohderyhmän sunnuntai-iltojen ykkössuosikkina, vaikka kilpailu ohjelmapaikalla on kova.

Sunnuntaina (26.2.) ohjelman keskikatsojamäärästä 388 000 (Finnpanel, TV-mittaritutkimus 4+) 59 prosenttia oli alle 45-vuotiaita.

Nuorekkaan katsojaryhmän lisäksi ohjelma on tutkitusti erityisen suosittu perheissä, joissa hauskoihin kysymyksiin vastaaminen on ollut etenkin perheen pienimpien mieleen.

Anni Hautalan juontaman ohjelman herkullisimmaksi ominaisuudeksi onkin osoittautunut sen oma mobiiliapplikaatio, jota on ladattu mobiililaitteisiin tähän mennessä huikeat lähes 265 000 kertaa.

Sovellus on ollut starttipäivästä lähtien sekä App Storen että Google Playn ladatuimmat -listojen kärjessä. Jotain pelin koukuttavuudesta kertoo sekin, että pelaajamäärät kasvavat jakso jaksolta. Viime sunnuntain jaksossa aktiivisia pelaajia oli parhaimmillaan jopa 97 000 per kysymys!

Kaikki vastaan 1 perustuu tanskalaiseen menestysformaattiin. Ohjelma on ollut Tanskassa supersuosittu, ja se oli viime keväänä perjantai-iltojen ylivoimaisesti suosituin viihdeohjelma koko maassa.

Ohjelma palkittiin Tanskassa tänä vuonna parhaana uutena viihdeohjelmana. Hieno uutinen suomalaisille on se, että peliä on ladattu Suomessa vielä Tanskaakin enemmän.