JAA

Entinen kohujulkkis Johanna Tukiainen on lähes koko julkisuusuransa aikana ollut ties minkälaisissa lööpeissä, vaikeuksissa ja käsittämättömissä käänteissä.

Neitokaisen uusin ihmetystä herättävä villiintyminen liittyy saatananpalvontaan ja muinaiseen salaseuraan, Illuminatiin. Nainen bongailee uskonasioita popkulttuurista ja sekoittelee niitä muinaisen salaseuran aatteisiin.

WARNING FOR EVERYONE NOW: TÄMÄ ON VAROITUS KAIKILLE JOTKA ETTE TIEDÄ TÄSTÄ: Leffan nimi Suomessa oli siis “Itse Ilkimys.” Näiden olioiden nimi on “Kätyrit.” Mitäköhän te varsinkin kristityt uskovaiset olette mieltä tästä, kuka olisi se itse “Ilkimys” ja ketä ovat “kätyrit.”…….????? The all seeying eye; Illuminaattien kaikennäkevä silmähän se tässä; LASTENELOKUVISSA APUA!!!!! Jakakaa tämä linkki: ÄLKÄÄ ostako mitään näitä tuotteita, ei mitään leluja, ilmapalloja jne. lapsillenne. Kyseessä on saatanallinen harhautus! Yksisilmäisen (horus silmä; antikristuksen silmä siis) : DO NOT FOLLOW THE DEVIL; TURN TO THE JESUS CHRIST!!! WHO DIED ON THE CROSS FOR US!!!!! Kääntykää Jeesuksen puoleen, joka ristinverellään maksoi meidän syntimme!!!! Tämä on törkeä harhautus: älkää menkö helvettiin älkääkä antako lastenne sinne mennä (kun he kasvavat, lapset ovat pelastettuja suoraan taivaaseen, samoin vaikeasti vammaiset, koska he ovat syyntakeettomia.)“, Tukiainen kirjoittaa.

Tukiainen jatkaa havainnointiaan seuraavassa päivityksessä, jossa toteaa Walt Disney -yhtiön olevan osa paholaisen palvontaa.

Onko Tukiainen mielenterveyshoidon tarpeessa vai kenties illuminatipäissään aivan oikeassa?