JAA

Turun Hansakorttelin ravintolatarjonta laajenee alkuvuodesta entisestään.

Kultatalon Food Courtissa on menestyksekkäästi avannut Lähi-Idän katuruokaa tarjoava Fafa’s ja Hansakorttelin Thaliatorilla Vohvelikahvila Viivi. Lähiviikkoina turkulaiset pääsevät herkuttelemaan lisäksi uuteen espanjalaishenkiseen TRES-ravintolaan Kauppahallia vastapäätä. Kevään kattauksen kruunaa Pohjoismaiden suurimman kahvilaketjun Espresso Housen avajaiset Hansatorin laidalla.

Food & Fun -festivaaleilla pop up -ravintolana aloittanut TRES ottaa Kauppahallia vastapäätä sijaitsevan tilan nyt vakituisesti haltuun. Ravintola Torresta tutun ravintoloitsijan Mira Helénin uudessa ravintolassa herkutellaan Espanjan mauilla.

– Kauppakeskukset tunnetaan maailmalla monipuolisesta ja laadukkaasta ruokatarjonnastaan. Haluamme kehittää Hansakorttelista kansainväliseen tyyliin monipuolisen ravintolakeskittymän, jossa pääsee herkuttelemaan niin kotimaisilla kuin maailman mauillakin, Hansakorttelin kauppakeskusjohtaja Timo Palviainen kertoo.

Hansakorttelin ravintolat ovat saaneet asiakkailta erittäin positiivisen vastaanoton. Ravintolamyynti oli vuonna 2016 lähes 20 miljoonaa euroa ja kasvoi näin ollen noin 5% vuodesta 2015.

– Nyt avatut uudet ravintolat, kuten Fafa’s ja vohvelikahvila Viivi ovat saaneet toiminnalleen lentävän lähdön ja asiakkaita on riittänyt aina jonoksi asti. Kehittäminen ei kuitenkaan pääty tähän, vaan tarkkailemme koko ajan uusia ravintolakonsepteja, jotka kehittävät meidän palvelutarjontaa entisestään, Palviainen lupaa.

Hansakortteli oli vuonna 2016 myynniltään ja kävijämäärältään Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus.