JAA
Pirkkalan uusi autokaistallinen Burger King -ravintola aukeaa kauppakeskus Veskaan ja Hämeenlinnan ravintola Tiiriöön. Molemmissa uusissa ravintoloissa otetaan käyttöön itsepalvelukassat, joista on saatu paljon positiivista palautetta asiakkailta.

Pirkanmaan neljäs Burger King -ravintola avautuu mittavan remontin jälkeen Pirkkalan kauppakeskus Veskaan syyskuun 2018 aikana. Hämeenlinnan ensimmäinen Burger King -ravintola aukeaa remontin jälkeen entisen Würthin tiloihin. Molemmissa uusissa ravintoloissa on n. 100 asiakaspaikkaa, ja uusia työntekijöitä rekrytoidaan noin 25­30 per ravintola.

Suomessa aiemmin avatut autokaistalliset ravintolat ovat saaneet asiakkailta varsin positiivista palautetta. Odotukset Veskan ja Tiiriön ravintoloita kohtaan ovat korkealla.

– Etsimme jatkuvasti uusia liikepaikkoja, sillä haluamme tarjota parhaita, liekillä grillattuja burgereita mahdollisimman monelle. Olemme innoissamme liikepaikoista, jotka mahdollistavat uusien autokaistallisten ravintoloiden avaamisen vetovoimaisille ja vilkkaille paikoille, iloitsee Burger King Suomen ketjujohtaja Tomi Söderström.

Burger King -ketju on kasvun lisäksi panostanut tänä vuonna myös moderneihin myyntikanaviin. Wolt-kuljetuspalvelun lisäksi ketjussa on otettu käyttöön itsepalvelukassat, joita on pilotoitu kauppakeskus Sellossa, Espoossa. Asiakkailta on saatu positiivista palautetta itsepalvelukassoista, ja myös Veskan ja Tiiriön ravintoloissa otetaan itsepalvelukassat käyttöön.

Amerikkalainen hampurilaisravintolaketju on laajentunut Suomessa viime vuosina vauhdikkaasti: neljän ensimmäisen toimintavuotensa aikana ketju on avannut yhteensä 42 ravintolaa ja vuoden 2018 aikana ketjun tavoitteena on avata yli 15 uutta ravintolaa. Hämeenlinnan Tiiriön ravintola on ketjun 49. ravintola Suomessa.

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu ketju on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. Ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.