JAA
Kukapa ei haluaisi omaa tai anoppinsa naamakuvaa wc-pöntön vetimeen? Nyt se on mahdollista, sillä uuteen Geberit Sigma21-huuhtelupainikkeeseen on saatavana aito liuskekivipinta, mutta myös kustomoitavaa mallia, jonka pintaan voi painattaa oman valokuvan tai jonka voi päällystää vaikka puulla. Näin seinä-wc:n huuhtelupainikkeesta voi tehdä kylpyhuoneen väriläiskän tai sulauttaa sen täysin ympäristöönsä.

Uutuuspainikkeesta on saatavana myös yksilöllisen näköinen, kustomoitava malli, jonka pintamateriaalin ja kuosin voi valita itse. Pohjalevyn kehyksettömän muotoilun pystyy yhdistämään melkein loputtomaan määrään erilaisia pintamateriaaleja.

– Sigma21-huuhtelupainikkeesta voi tehdä täysin omannäköisensä. Siitä voidaan tehdä vaikka puupintainen tai päällystää sen samalla laatalla kuin kylpyhuoneen seinät. Painikkeen voi tilata myös omasta valokuvasta, esimerkiksi itselle tärkeästä maisemasta. Näin huuhtelupainikkeesta tulee kuin taulu kylpyhuoneeseen, markkinointikoordinaattori Kati Laakso vihjailee.

Jos kotona on Geberitin seinä-wc, jossa on Sigma-piilohuuhtelusäiliö, vanhan huuhtelupainikkeen voi halutessaan vaihtaa uuteen persoonalliseen painikkeeseen helposti.