JAA

Jaajo Linnonmaan luotsaama Haluatko miljonääriksi? tekee paluun Nelosen kevätohjelmistoon uusin jaksoin lauantaina klo 20. Ensimmäinen jakso on erikoispitkä pariskuntajakso.

Rakastavaiset istuvat hot seatilla yhdessä ja vastaukset tulee lukita yksimielisesti.

Ensimmäisinä hot seateille pääsee katkarapurahoja neljälle kissalleen haikaileva pariskunta Elina Valovirta ja Ville Kulju Turusta. Juontaja Jaajo Linnonmaa pääseekin lohkaisemaan jo esitellessään pariskuntaa.

– Eli Elina Valovirta, yliopiston lehtori ja seksitutkija ja sitten Ville Kulju, koekaniini, Jaajo murjaisee ja lisää Villen työskentelevän myös Happoradio-yhteen ääniteknikkona.

Pariskunta vitsailee lähteneensä ohjelmaan mukaan, sillä heidän neljä kissaansa söisivät mieluusti joka päivä katkarapuja, mutta sellaiseen ei pariskunnan mukaan ole varaa kuin miljonääreillä. Lisäksi aviopari kunnostaa vanhaa rintamamiestaloa ja navettaa Luvialla.

Elina ja Ville pääsevät kisassa ihan isojen kysymysten äärelle, ja pariskunta selvittääkin muutaman todella kiperän kysymyksen suorastaan leikiten.

Kaksikolle tulee tiukka paikka kuitenkin YK:n turvallisuusneuvoston vierailijamaata koskevassa kysymyksessä, ja vaihtoehtoja punnitaan pitkään puolin ja toisin:

– Miltä susta tuntuu?, Ville tiedustelee vaimoltaan.
– Uskalletaanko me ottaa riski? Mitä mieltä sä oot?, Elina tuskailee.
– Mun mielestä voidaan ottaa riski, leikkiähän tämä on. Pistetään silmät kiinni ja vastataan C.
– Ei se silti tunnu jotenkin oikealta

– Tää on ihan niin kuin mä kuuntelisin teidän ekaa yhteistä yötä tässä, Jaajo vitsailee parin jahkailusta.

Pariskuntajaksossa ovat mukana kilpailemassa Elina Valovirta ja Ville Kulju Turusta, Jukka Ahola ja Essi Pulkkinen Oulusta, Juuso Mantila ja Paula Niittymäki Helsingistä, Anne Österholm ja Jirka Nuutti Porvoosta, Pekka jaEira Linjala Pieksämäeltä ja Jenni ja Jan Elfvengren Varkaudesta.

Haluatko miljonääriksi? jatkuu puolitoistatuntisen erikoisjakson jälkeen normaalisti lauantaisin klo 20 Nelosella. Aiemmilla kausillaan supersuositun ohjelman puikoissa on tuttuun tapaan Suomen suosituin juontaja Jaajo Linnonmaa.