JAA
Team USA, Media Summit 2016

Start-up-ilmiö Slushin virallisessa sivutapahtumassa Smashissa on ennennäkemätön kattaus urheilu- ja startup-maailman helmiä – mukana ovat Google, USA:n olympiajoukkueen teknologiajohtaja Mounir Zok sekä sekä Lontoon olympialaisten katsojakokemusta rakentanut Alex Nisbett.

Smashissä esiintyy muun muassa Google, joka vastikään lanseerasi Daydream-sovelluksensa.

– Google tuo tapahtumaan näkemyksen virtuaalitodellisuudesta suoraan maailman huipulta. On hienoa saada maailman johtavia brändejä kertomaan tästä Suomeen, Smashin toimitusjohtaja Tommi Kolehmainen toteaa.

Asiakaskokemuksesta puhuvat Lontoon olympialaisten katsojakokemusta rakentanut Alex Nisbett sekä luovan teknologiayrityksen, Ixonosin, toimitusjohtaja Sami Paihonen.

Smash julkistaa myöhemmin vielä ohjelmakokonaisuudet Aasian markkinoista sekä terveys ja hyvinvointi -teemasta. Näissä mukana ovat muun muassa Ilmarinen, Terveystalo ja HC Jokerit.

Yritykset tähtäävät kasvaville sportti- ja hyvinvointimarkkinoille, joiden arvo maailmanlaajuisesti on vahvassa kasvussa. Työ- ja elinkeinoministeriön selvityksen (2013) mukaan liikuntabisneksen yhteenlaskettu liikevaihto Suomessa on lähes 6 miljardia euroa. Globaalisti urheilu- ja liikunta-alan kokonaisarvoksi on arvioitu 350–450 miljardia euroa, ja sillä on valtavat kasvuodotukset.

Smash on satojen miljardien sporttimarkkinoille tähtäävä Slushin uusi, virallinen sivutapahtuma, joka tarjoaa ensimmäisenä maailmassa kohtaamispaikan urheilulle, liikunnalle, intohimolle ja teknologialle.