JAA

Turun Hansakorttelin muotitoimittajakisan voiton nappasi tyylibloggaaja Eveliina Salminen, jonka itsevarma stailaus valloitti niin varsinaissuomalaisen yleisön kuin kilpailun tuomarit.

Hansakorttelin Fashion Reporter -kilpailu starttasi alkukeväällä ja huipentui maaliskuussa järjestettyyn finaaliin. Hakijoiden joukosta finaaliin valikoitui neljä eri tyylistä, ansioitunutta muoti- ja lifestylebloggaajaa, jotka pääsivät stailaamaan Hansakorttelin työntekijöitä kauppakeskuksen liikkeistä valikoiduilla tuotteilla.

Salmisen kokoama mustavalkoinen, rock-henkinen asu keräsi eniten yleisöääniä, ja oli myös tuomarien suosikki. Asu sai kiitosta muun muassa siitä, että se teki kantajastaan itsevarman näköisen.

– Jo itse kisaan pääseminen oli minulle unohtumaton kokemus, mutta voitto tuntuu lähes uskomattomalta! Olen todella onnellinen tällä hetkellä, suupieleni sattuvat hymyilemisestä. Olen todella kiitollinen jokaiselle ihmiselle, joka on ollut jollain lailla matkallani mukana, Salminen iloitsee.

Voiton napannut Salminen pääsee Milanoon haistelemaan tuoreimpia kesätrendejä. Lisäksi Hansakortteli neuvottelee hänen kanssaan tulevasta yhteistyöstä.

– Yllätyimme iloisesti kilpailun korkeasta tasosta, ja jokaisen finalistin suunnittelemat asut olivat todella hienoja. Eveliinan intohimo muotia kohtaan sekä halu tehdä töitä muotialalla tulivat selkeästi esiin jo hänen hakukirjeestään. Olemme todella iloisia, että saamme juuri hänet Hansakorttelin muotitoimittajaksi, kiittelee Hansakorttelin markkinointipäällikkö Mirva Laaksonen.

Salmisen mukaan matka muodin Mekkaan, Milanoon, on hänelle unelmien täyttymys. Hän on myös tyytyväinen päästessään työskentelemään juuri Hansakorttelin kanssa.

– Olen shoppaillut Hansakorttelissa niin kauan kuin muistan. Haluan yhä useamman ihmisen tietävän, mitä kaikkea kauppakeskuksesta löytyy ja missä kaikessa Hansakortteli on mukana. Mielestäni ihmisten tulisi saada tietää mahdollisimman nopeasti uudistuksista ja tuoreimmista trendeistä mahdollisimman monen kanavan kautta, ja tähän tulen itse Hansakorttelin muotitoimittajana pyrkimään, Salminen kertoo.