JAA
Burger King on luonut lippulaivatuotteestaan uuden lihattoman version – Rebel Whopperin. Uudessa kasviproteiinipohjaisessa pihvissä maistuu aito lihagrillin maku.

Tiistaina 12.11.2019 ravintoloihin saapuvan Rebel Whopperin kasviproteiinipohjainen pihvi on suunniteltu lihansyöjien makuun. Se paistetaan samassa grillissä kuin perinteiset Whopper-pihvit, mikä tuo hampurilaiseen lihapihviin tottuneille tuttua aromia.

– Kasvava määrä asiakkaistamme on sekasyöjiä, jotka syövät ajoittain lihaa, mutta haluavat aktiivisesti valita kasvispohjaisia tuotteita ruokavalioonsa. Olemme erittäin innoissamme siitä, että voimme nyt tarjota heille Burger King -brändin mukaisen, aidossa grillissä valmistetun maukkaan vaihtoehdon, Burger King Suomen ketjujohtaja Siru Kalpio innostelee.

Lanseeraus on yksi Burger Kingin historian suurimmista, kun Rebel Whopper lanseerataan samanaikaisesti 2500:ssa Burger King -ravintolassa ympäri Eurooppaa.

Rebel Whopper on suunniteltu yhdessä pihvin toimittajan, maailmalla suositun The Vegetarian Butcherin kanssa. Hampurilaisen välistä löytyy kasviproteiinipohjaisen pihvin lisäksi tutut Whopperin täytteet eli tuoretta tomaattia, raikasta salaattia, majoneesia, ketsuppia, suolakurkkua ja sipulia. Pihvi valmistetaan Burger Kingille tuttuun tapaan grillissä liekittämällä.

Tämä tarkoittaa myös, että tuote ei ole täysin vegaaninen samassa grillissä valmistettavien lihapihvien vuoksi.