JAA

Seppälä lanseeraa keväällä Antti Tuiskun nimikkomalliston.

Tuisku on suunnittelut malliston yhdessä Seppälän ja stylisti Vesa Silverin kanssa.

Antti Tuisku by Seppälä -mallisto sisältää sporttihenkisiä vapaa-ajanvaatteita ja -asusteita. Antti toimii itse malliston kasvona. Mallisto julkaistaan huhtikuussa.

– Pitkäaikainen unelmani on ollut toteuttaa oma vaatemallisto. Otimme Vesan kanssa yhteyttä Seppälään, ja he lähtivät rohkeasti mukaan toteuttamaan ideaa. Loimme yhdessä juuri minun näköiseni malliston. Olen ylpeä malliston kaikista tuotteista, Antti Tuisku iloitsee.

Vesa Silver on yksi Suomen tunnetuimmista muotibloggaajista. Hän on työskennellyt muotiohjelmien kuten Muodin Huipulle– ja Huippumalli haussa -ohjelmien tuotantotiimissä.

Kaikki tuotteet ovat Antin tyylin mukaisia, ja niissä on tarkasti mietittyjä yksityiskohtia.

Antti Tuisku toimii itse malliston kasvona yhdessä tanssija Haza Hajipoorin kanssa.

– Antin hyvä tyylitaju ja kirkas visio mallistosta ovat tehneet yhteistyöprojektista helpon. Odotan innolla, kuinka asiakkaamme ottavat vastaan malliston ja markkinointikampanjan, hehkuttaa Seppälän markkinointijohtaja Kati Kivimäki.

Antti julkaisi viime perjantaina uuden Pyydä multa anteeks kunnolla –singlen. Single nousi suoraan Suomen Spotify-listan 2. sijalle.

– Olimme kappaletta tehdessä herkissä tunnelmissa ja halusimme säveltää modernin popkappaleen. Teimme laulun siitä välitilasta, jossa ihmiset rimpuilevat eron jälkeen. Siitä, kun tietää, että olisi jo parempi kääntää uusi sivu, mutta jokin maaginen voima vetää vielä takaisin vanhaan, tähti kuvailee uusinta singleään.