JAA

7. Liian vähäinen paine

Monet naiset eivät uskalla puristaa johnssonia riittävästi. Meisseli kuitenkin vaatii kunnon puristelua osakseen. Jopa hellät läpäsäykset varteen (ei terskuliin) ovat hyvän tuntuisia – varmista tämä kuitenkin kumppaniltasi.

8. Lastin sylkeminen

Kaikki miehet haluavat naisen nielevän ennemmin kuin sylkevän. Miksi? Se liittynee biologiaan, sillä tavanomaisen parittelun päätteeksi sisään laskettu vatkuli jää hetkeksi naisen sisälle. Miehen mielestä operaatio ei ole päättynyt ennen kuin lasti on nielaistu.

Mikäli nainen ei halua niellä, voidaan asiasta sopia etukäteen. Tällöin mies saattaa halua laskea siemenensä esimerkiksi rinnoille tai naisen kasvoille – kyllä, miehet ovat likaisia.

9. Kuiva suu

Oraalioperaatio vaatii paljon liukkautta. Kuiva suu on kuin aisan työntäminen kuivaan kumihanskaan – inhottavaa. Varmista siis, että syljeneritys on kunnossa.

10. Kuristusote

On ok puristaa kankea, mutta liian kova ja liian pitkä yhtäaikainen puristus pienellä alueella voi olla lopulta vastenmielisen tuntuinen. Kannattaa myös varoa kynsiä. Kun puristat, voit kysyä kumppaniltasi onko ote liian kova vai liian hento. Oikean tuntuman oppii vain harjoittelemalla ja kuuntelemalla kumppania.