JAA

Miehet yleensä toivovat puolisoiltaan tai partnereiltaan suuhoitoa, mutta harvempi mies on oikeasti saanut koskaan todella hyvää huulihölkkää.

Listasimme 10 asiaa, jotka yleensä menevät pieleen, mutta niistä ei tohdita sanoa. Nämä asiat kun huomioidaan, voidaan mies yllättää todella positiivisesti – ja etenkin naisten kannattaa muistaa, että mies on helppo manipuloida uusiin villityksiin, ostohankintoihin ja sisustusratkaisuihin kunnollisen oraalielämyksen myötä.

1. Hampaat

Hampaiden käyttö oraalihoidon aikana on jokaisen miehen mielestä vastenmielisen tuntuista. Kysy keneltä tahansa. Vältä siis hampaiden käyttöä viimeiseen saakka.

2. Kiirehtiminen

Kun oraalihieronta on hyvää, miehet eivät halua kiirehtiä. Eikä tätäen naisenkaan tulisi olla kärsimätön ja yrittää saada miestä ruiskimaan ennätysvauhtia. Suosi nopeutta vain tilanteissa, joissa miehen pitää palata nopeasti takaisin työn pariin tai ehtiä bussiin ajoissa.

3. Ihmispölynimuri

Älä ime kuin Dyson. Imeminen tuntuu miellyttävältä, mutta ei raivokkaalla tahdilla. Mikäli haluat imeä, ota mahdollisimman paljon kalustoa sisään ja ime sitten. Pienen osan imeminen on kuin fritsun antaminen jormaan, eikä se tunnu miellyttävältä.

Lista jatkuu seuraavalla sivulla…