JAA

Helsinkiläisravintola Rymyu-Eetun uusi ylpeys on metrin pituinen makkara.

Metrimakkara on innostanut ravintolan asiakkaita kokelemaan vatsalaukkunsa vetävyyttä.

– Joka ilta löytyy joku, joka haluaa testata vatsanvetoisuuden, kertoo ravintolapäällikkö Pia Nyberg Pippuri.fi:n haastattelussa.

Kuva: Rymy-Eetu
Kuva: Rymy-Eetu

Metrimakkara on mittatilaustyötä. Siitä vastaa Helsingin makkaratehdas, joka tekee nakkia ainoastaan Rymy-Eetulle.

Makkara on katalonialaistyyppinen Butifarra-makkara. Butifarra on rouhea espanjalainen raakamakkara. Sen rakenne on mehevä ja se sisältää paljon yrttejä, kuten oreganoa.

Hintaa makkaralle kertyy 15 euroa, mutta siitä sopii täytettä jopa kahdeksaan mahaan.